iSODA اولین و بهترین دستگاه سوداساز و نوشابه ساز در ایران

دستگاه سودا ساز و نوشابه ساز درینک میت iSoda 410

 

تفاوت دستگاه های iSODA

 

 

دستگاه سودا ساز و نوشابه ساز درینک میت iSoda 410 

iSODA 410  برای گازدار کردن باید دکمه تزریق گاز رو به مدت ۳ الی ۵ ثانیه نگه دارد . برای نوشیدنی‌های شیرین زمان فشار دادن دکمه باید کمتر باشه(۰.۲۵ ثانیه)

 

 

iSODA 450  قابلیت تنظیم میزان کربناته شدن رو داره ، یعنی میتونید تعیین کنید که نوشیدنی شما چقدر گازدار شه . در این مدل ۴ سطح کربناسیون وجود داره و میزان تزریق گاز 

۱ کمترین و ۴ بیشترین شدت تزریق گاز رو داره (۵.۵ گرم تا ۸.۸ گرم)

 

iSODA 600دارای ویژگی کربناته تک فشار است، یعنی هر یک فشار برای گازدار کردن نوشیدنی کافیه و این فناوری باعث صرفه‌جویی در مصرف گاز co2 خوراکی می شود.

یکی از مزیت های این دستگاه این است که امکان گاز دار کردن آب میوه را نیز به شما می دهد. بر روی دستگاه یک دکمه وجود دارد که می توانید انتخاب کنید که می خواهید آب را گازدار کنید و یا آبمیوه را .

 

    0%